Menu Luk

Trekanten – Bibliotek og Kulturhus

Trekanten Bibliotek og Kulturhus i Aalborg er et pulserende og levende kulturelt midtpunkt i byen. Beliggende midt i hjertet af Aalborg byder Trekanten på et bredt udvalg af aktiviteter og tilbud til både børn, unge og voksne.

På Trekanten kan man selvfølgelig finde et væld af bøger inden for alle genrer og emner. Biblioteket har et stort udvalg af danske og internationale bestsellere, faglitteratur, klassiske værker samt et væld af bøger til børn og unge. Uanset om man er bogorm eller blot nyder at dykke ned i en god historie en gang imellem, er der noget for enhver læselyst på Trekanten.

Men Trekanten er mere end bare et bibliotek. Det er også et sted, hvor man kan deltage i spændende foredrag, workshops og kulturarrangementer. Her kan man opleve alt fra forfatteraftener og musikalske koncerter til filmvisninger og teaterforestillinger. Trekanten er både et sted for de kunstinteresserede og dem, der ønsker at blive inspireret og udfordret på deres kulturelle horisont.

For børnene er Trekanten også et fantastisk sted at besøge. Her finder man en børneafdeling, der er fyldt med spændende bøger, legetøj og legemuligheder. Der er også børnefilm, der kan vises på det store lærred, og forskellige aktiviteter og workshops, der er tilpasset børnenes alder og interesser. Trekanten sætter fokus på læselysten hos børnene og gør det til en sjov og lærerig oplevelse at besøge biblioteket.

Biblioteket udgør også en vigtig social funktion i Aalborg. Her kan man mødes med andre borgere og deltage i forskellige arrangementer, der er åbne for alle. Trekanten er et sted, hvor man kan få en kop kaffe og snakke med andre ligesindede, deltage i læseklubber eller blot bruge tid på at studere eller arbejde i bibliotekets inspirerende omgivelser.

Trekanten er både et sted for læselysten og kulturoplevelser, men også et sted, hvor man kan møde andre, og hvor fællesskaber kan danne sig. Med sit brede udbud af tilbud og aktiviteter skaber Trekanten et værdifuldt sted midt i Aalborg by, hvor alle kan føle sig velkomne og finde inspiration og glæde – uanset alder eller interesser.