Menu Luk

Bibliotekspunkt Vemmelev

.

Bibliotekspunkt Vemmelev er en lille, hyggelig biblioteksfilial beliggende i den idylliske by Vemmelev på Vestsjælland. Filialen er en del af Sorø Bibliotek og Kulturhus og har til formål at understøtte læselyst og kulturel udvikling i lokalsamfundet.

Selvom Bibliotekspunkt Vemmelev er en mindre enhed, så er det bestemt ikke mindre vigtigt. De tilbyder et bredt udvalg af bøger, lydbøger, tidsskrifter og DVD’er, der kan lånes med hjem eller læses/afspilles på stedet. Der er også en PC til fri afbenyttelse, hvor man kan få adgang til internettet eller benytte diverse computerprogrammer.

Filialen har et specifikt fokus på børn og unge og arrangerer hyppigt spændende og sjove aktiviteter for denne målgruppe. Det kan for eksempel være kreative workshops, forfatterbesøg eller oplæsninger. Bibliotekspunkt Vemmelev ønsker at skabe en positiv og stimulerende læseoplevelse for børnene og samtidig være med til at styrke deres læsekompetencer.

Derudover er Bibliotekspunkt Vemmelev også et samlingspunkt for lokalbefolkningen. Biblioteket fungerer som et mødested, hvor man kan snakke med venner eller naboer over en kop kaffe, læse dagens avis eller finde inspiration til nye læseoplevelser. Personalet er altid venligt og hjælpsomt og er parate til at vejlede og guide brugerne, så de kan finde netop det materiale, de søger.

Bibliotekspunkt Vemmelev er altså ikke bare et sted, hvor man kan låne bøger, men også en social og kulturel oase i lokalsamfundet. Det er et sted, der engagerer sig i befolkningens trivsel og læseinteresser. Derfor er Bibliotekspunkt Vemmelev et vigtigt tilbud til både børn, unge og voksne i det lokale område, der ønsker at læse, lære og opleve nye ting.